Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:21 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministrul Teodor Meleșcanu va merge la discuții cu președintele Klaus Iohannis doar în anumite condiții. Ce a solicitat ministrul de Externe

ro

14 May, 2018 17:35 1564 Marime text
Ministrul de Externe Teodor Meleșcanu a trimis o informare către Administrația Prezidențială în care precizează că se va întâlni cu președintele Klaus Iohannis doar dacă acesta va vorbi cu premierul Viorica Dăncilă, așa cum aceasta a solicitat, anunţă Digi 24.

Iniţial, Meleșcanu anunțase că se duce la întâlnirea stabilită pentru marţi, la ora 11:00. Iohannis l-a chemat Meleșcanu la Cotroceni pentru a cere explicații în scandalul mutării ambasadei României la Ierusalim. Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă spun însă că președintele trebuie să discute cu premierul pe această temă și că orice întâlnire trebuie aprobată de șefa guvernului.
 
Deși, inițial, ministrul de Externe confirmase că va merge la Cotroceni, la convocarea șefului statului, ulterior după ședința PSD, Teodor Meleșcanu a trimis o informare către Administrația Prezidențială în care precizează că nu se va întâlni cu președintele Klaus Iohannis până când acesta nu o va suna pe Dăncilă, așa cum premierul a solicitat.
 
Menționăm că, președintele Klaus Iohannis l-a chemat pe ministrul de Externe Teodor Meleșcanu la Cotroceni în scandalul mutării ambasadei la Ierusalim.

”Întâlnirea solicitată de preşedintele Klaus Iohannis cu ministrul de Externe, Teodor Meleşcanu, va avea loc marţi la Palatul Cotroceni”, a anunţat luni Administraţia Prezidenţială.

 
Şeful diplomaţiei române a confirmat, iniţial, pentru Realitatea Tv, că va participa la întâlnire. Ulterior a revenit și a spus că are nevoie de aprobarea premierului.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii