Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:49 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, analizează varianta unei ordonanţe de urgenţă pe tema amnistiei şi graţierii

ro

16 Dec, 2018 21:10 922 Marime text
Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a declarat că reflectează cu privire la oportunitatea unei ordonanţe de urgenţă pe tema amnistiei şi graţierii, informează Agerpres.ro

"Reflectez. (...) Când voi avea un răspuns structurat atunci vi-l voi oferi. (...) Când am ceva de spus, sigur vă spun", a afirmat Toader, la Parlament, întrebat dacă are un punct de vedere privind oportunitatea unei OUG pe tema amnistiei şi graţierii.


Ministrul a adăugat că, pe de altă parte, pe subiectul amnistiei şi graţierii, Liviu Dragnea nu i s-a adresat doar lui la CN al PSD: "Nu a fost un dialog cu ministrul Justiţiei, în al doilea rând nu s-a adresat numai mie, şi la Finanţe şi la alte autorităţi".

Fiind întrebat despre faptul că există informaţii că până pe data de 15 ianuarie Guvernul va adopta o ordonanţă pe amnistie şi graţiere şi că el ar fi de acord şi i-ar fi spus şefului PSD acest lucru, Toader a spus: "Am citit şi eu acum pe internet că port discuţii foarte avansate să mă fac europarlamentar, categoric, nu, am şi dezminţit".

"Întrebaţi-i pe cei care v-au zis. Dumneavoastră cred că nu vă faceţi iluzia că vă răspund ce-mi sugeraţi să vă răspund. Când voi avea mai multe informaţii vi le voi oferi", a completat Toader.


Întrebat dacă el a văzut la PSD sau a primit vreun draft de proiect pe o OUG privind amnistia şi graţierea, ministrul Justiţiei a spus: "Dumneavoastră aţi auzit răspunsul pe care l-am repetat de mai multe ori, sigur, bănuiesc că da".

"Când voi avea ce să vă spun sigur vă voi comunica. În rest, dacă cineva spre exemplu v-a spus că a discutat cu mine, dacă cineva v-a spus că s-a elaborat...întrebaţi pe autorii afirmaţiilor, nu pe mine", a completat Toader. 

Sursa: Agerpres.ro
sursa foto: Facebook/Tudorel Toader
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii