Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:16 20 02 2018 Citeste un ziar liber! Unde ne gasiti?

Ministrul Educației, Mircea Dumitru, prima reacție în cazul plagiatului lui Petre Tobă

ro

03 Sep, 2016 08:39 1195 Marime text
Ministrul Educației, Mircea Dumitru, a spus că a fost anunțat în legătură cu decizia luată de Comisia de Ştiinţe Militare din cadrul CNATDCU, potrivit căreia Petre Tobă nu a plagiat. Ministrul a precizat că decizia nu este definitivă, informează news.ro.
 
Mircea Dumitru a adăugat că rezultatele oferite de comisia de specialitate, din cadrul CNATDCU, urmează să fie transmise, într-un raport către Consiliului General al CNATDCU, care va lua o hotărâre privind păstrarea sau retragerea titlului de doctor. Ulterior, hotărârea consiliului general va ajunge la Ministerul Educaţiei.

„Comisia de lucru consideră finalizată analiza Tezei de doctorat, elaborată de domnul Tobă Petre, intitulată «Poliţia Română - Forţă de stabilitate şi securitate. Optimizarea managementului cooperării internaţionale, în vederea combaterii ameninţărilor neconvenţionale», din perspectiva sesizării referitoare la prezumtiva existenţă a unei situaţii de plaguat multiplu, în conţinutul acesteia şi în baza concluziilor rezultate. Propunem menţinerea titlului de doctor acordat domnului Tobă Petre, prin Ordinul 5223/29.08.2011”, indică documentul întocmit de comisia de lucru care s-a ocupat de sesizarea privind doctoratul lui Petre Tobă, spune evz.ro.

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii