Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:30 17 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministrul Apararii saluta reusita operatiunii de recuperare a armelor de la Ciorogarla

ro

27 Dec, 2009 18:09 1639 Marime text

min1.jpgMinistrul Apărării Naţionale, Gabriel Oprea, a salutat, duminică, într-o declaraţie transmisă AGERPRES, reuşita operaţiunii de recuperare a armelor din depozitul de la Ciorogârla.
În opinia sa, acest tip de acţiuni contribuie la creşterea nivelului de încredere a cetăţenilor în capacităţile instituţiilor statului.
''Salut reuşita acestei operaţiuni, coordonată de Parchetul General, şi demersul întreprins de structurile care au colaborat la soluţionarea acestui caz - Direcţia Generală de Informaţii a Apărării, Serviciul Român de Informaţii, Poliţia şi Jandarmeria. Astfel de acţiuni contribuie la creşterea nivelului de încredere a cetăţenilor în capacitatea instituţiilor statului de a asigura ordinea şi siguranţa publică'', a precizat, pentru AGERPRES, ministrul Apărării Naţionale, Gabriel Oprea.
În cursul zilei de duminică, o parte din armele furate de la unitatea militară de la Ciorogârla la începutul acestui an au fost găsite, în urma a 45 de percheziţii efectuate de poliţişti şi procurorii DIICOT în Bucureşti, Ilfov şi alte judeţe ale ţării.
La acţiune au participat 250 de luptători ai Brigăzii Speciale a Jandarmeriei 'Vlad Ţepeş'. De asemenea, acţiunile DIICOT au fost sprijinite de Direcţia Generală de Informaţii a Apărării din cadrul MApN, precum şi de Serviciul Român de Informaţii.
În prezent, procurorii DIICOT audiază mai multe persoane în acest caz.

Sursa: AGERPRES.RO

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii