Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:09 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mihai Găinuşă va avea o altă emisiune, în locul Cronicii Cârcotaşilor

ro

03 Jul, 2014 19:05 3519 Marime text
Mihai Găinuşă şi Codruţ Kegheş au decis să părăsească emisiunea "Cronica Cârcotaşilor" de la Prima TV, pe care o prezentau în această formulă din noiembrie 2011, şi pregătesc un nou proiect la aceeaşi televiziune, transmite Mediafax. Anunţul a fost făcut de Mihai Găinuşă, miercuri seară, pe contul său de Facebook, după cum a informat încă de aseară site-ul ziuadeconstanta.ro.
 
Potrivit Prima TV, Mihai Găinuşă va realiza un nou proiect la Prima TV, împreună cu o parte din echipa "Cronicii Cârcotaşilor", printre care coprezentatorul Codruţ Kegheş şi Octavian Păscuţ (Mistreţu'). Pe de altă parte, Prima TV nu a luat încă o decizie dacă emisiunea "Cronica Cârcotaşilor" va continua să fie difuzată din toamnă, cu alţi prezentatori.
 
Mihai Găinuşă şi Codruţ Keghes (Dezbrăcatu') au început să prezinte emisiunea "Cronica Cârcotaşilor" în noiembrie 2011. Atunci, Şerban Huidu a ieşit din echipa de prezentatori a emisiunii "Cronica Cârcotaşilor", în urma accidentului din 16 octombrie în care a fost implicat şi care s-a soldat cu moartea a trei persoane. Ulterior, în ianuarie 2014, Şerban Huidu a decis să părăsească Kiss FM. Atunci, matinalul "Cronica Cârcotaşilor" difuzat la Kiss FM a fost transformat în "Găinuşă şi Dezbrăcatu' la Kiss FM", în condiţiile în care marca "Cronica Cârcotaşilor" este deţinută de Şerban Huidu.

Sursa foto: reportervirtual.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii