Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:57 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mihai Gâdea, trei variante pentru eliberarea Elenei Udrea. Ce spune Bogdan Chirieac

ro

17 Feb, 2015 23:08 1630 Marime text
Realizatorul emisiunii „Sinteza Zilei", de la Antena 3, Mihai Gâdea, a prezentat trei variante pentru eliberarea din arestul Poliției Capitalei a Elenei Udrea și plasarea în arest la domiciliu, informează dcnews.ro.

„Vă prezint 3 variante pentru eliberarea din arest a Elenei Udrea:
1. Justiția este independentă și judecătorii au ajuns la concluzia că nu sunt probe.
2. Băsescu a negociat cu Sistemul.
3. Udrea a negociat cu Sistemul și a promis că îi va vinde pe toți", a scris Mihai Gâdea pe pagina sa de Facebook, variante prezentate și în cadrul emisiunii, relatate de dcnews.ro.

„Nu cred nici în justiția independentă sau nu am date pentru a crede în justiție independentă. Nu cred nici în chestiunea cu tăticul sistemului care a negociat pentru doamna Udrea, nu știu dacă a reușit eliberarea chestiunea asta cu doamna Udrea negociind direct cu sistemul", a comentat analistul politic Bogdan Chirieac, la Antena 3, care a completat „chiar nu am informații în acest moment".

„Nu cred în niciuna dintre cele trei variante", a reiterat Bogdan Chirieac. Analistul politic a adăugat că „îndrăznesc să mai spun un lucru, eu fiind bucuros că doamna Udrea o să doarmă acasă, prin sentința primită în această seară, n-a rezultat că nu există dovezi, ci că s-a dat o pedeapsă grea. Orice persoană din țara aceasta, care n-a săvârșit infracțiuni cu violență, poate fi cercetată în libertate".



Sursa: dcnews.ro
Sursa foto: Agerpres

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii