Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:31 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mesaj după victorie „Un vis devenit realitate“, a scris constănțeanca Simona Halep pe pagina sa de socializare

ro

10 Jun, 2018 10:13 1876 Marime text
Simona Halep a câștigat, ieri, primul trofeu de Grand Slam la Roland Garros. Constănțeanca a învins-o pe Sloane Stephens. Marea finală a turneului de la Roland Garros le-a adus față în față pe tenismena din Constanța, Simona Halep, liderul mondial în clasamentul WTA și pe sportiva din SUA, Sloane Stephens, locul 10 WTA.
 
Pe pagina oficială de Facebook a Simonei Halep a apărut următorul mesaj: „Un vis devenit realitate. Vă mulțumesc mult pentru toată susținerea!“
 
 
Partida a avea loc sâmbătă, pe terenul Philippe Chatrier. Simona Halep a jucat a patra finală de GRand Slam a carierei, a doua din acest an. Este a treia finală pe care o dispută la Roland Garros după ce pierdută în 2014 în fața Mariei Sharapova și cea din 2017 pierdută în fața Jelenei Ostapenko. Anul acesta Simona Halep a pierdut finala de la Australian Open în fața Carolinei Wozniacki. În ultimele meciuri disputate la Paris Simona Halep le-a învins pe Angelique Kerber și Garbine Muguruza, deținătoare de trofee de Grand Slam și foști lideri mondiali în clasamentul WTA.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii