Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:14 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Meghan Markle a ajuns la capela St. George din castelul Windsor. Ceremonia religioasă a început. Cum arată rochia miresei

ro

19 May, 2018 14:28 2642 Marime text
Fosta actriţă Meghan Markle a sosit la capela St. George din castelul Windsor şi ceremonia religioasă care îi va uni destinul de cel al prinţului Harry a început, conform Reuters citat de Agerpres.ro. 
 
Mireasa a intrat singură în capelă şi a început să păşească spre altar. După puţin timp i s-a alăturat prinţul Charles, tatăl prinţului Harry, care a condus-o până în faţa altarului.
 
Meghan Markle poartă o rochie de mireasă creată de designerul Clare Waight Keller.
 
Trandafiri albi, florile preferate ale mamei prinţului Harry, prinţesa Diana, decorează capela. Mama lui Meghan, Doria Ragland, 61 de ani, a fost surprinsă cu ochii umeziţi de lacrimi.
 
Zeci de mii de oameni au aşteptat pe marginea străzilor străbătute de Meghan Markle într-un automobil de epocă Rolls-Royce până la intrarea în castelul Windsor, agitând steaguri britanice şi americane.

UPDATE: 

Fosta actriţă Meghan Markle şi prinţul Harry şi-au spus "da" în faţa lui Dumnezeu, a membrilor familiilor, a invitaţilor şi a milioane şi milioane de telespectatori din întreaga lume, sâmbătă, în cadrul unei ceremonii somptuoase desfăşurate la capela St. George din castelul Windsor.

Sursa tex și foto: Agerpres.ro. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii