Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:51 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dezvăluiri în cadrul familiei regale. Ce spune Meghan despre prințul Harry

ro

13 Nov, 2021 17:36 2038 Marime text
  • Meghan Markle a făcut dezvăluiri privind  relația familiei regale cu prințul Harry.
Ea hotărât să-i scrie tatălui său, pentru a-l determina să nu mai vorbească cu presa. Meghan susține că dorea să își  protejeze  soţul.

Meghan Markle i-a dezvăluit unui fost asistent al soţului său că prinţului Harry i se aduceau recriminări constante de către familia regală, pentru relaţia tensionată pe care ea o avea cu tatăl său, potrivit unor mesaje dezvăluite în faţa unui tribunal şi apărute în presă, relatează EFE, citat de Agerpres.

Informaţia a apărut în urma recursului prezentat de grupul Associated Newspapers (ANL), proprietar al tabloidului britanic Mail on Sunday, împotriva unei sentinţe anterioare referitoare la publicarea unei scrisori pe care ducesa o trimisese tatălui său, Thomas Markle, şi al cărei conţinut a fost divulgat de presă.

Meghan a câştigat în februarie procesul intentat tabloidului britanic Mail on Sunday pentru atingeri aduse vieţii private.

Meghan a denunţat publicarea acestei scrisori datând din 2018, în care îi cerea tatălui ei, Thomas Markle, în vârstă de 77 de ani, să nu mai mintă în mass-media despre relaţia lor tensionată.

Curtea Supremă din Londra a decis că divulgarea scrisorii a fost nelegitimă.

Vineri au apărut şi alte extrase din mesajele de mobil şi de e-mail din care rezultă că Meghan i-a trimis această scrisoare lui Thomas Markel pentru a-şi proteja soţul. Potrivit afirmaţiilor sale, ea a hotărât să-i scrie tatălui său, pentru a-l determina să nu mai vorbească cu presa.

Prin această măsură îmi protejez soţul de recriminările constante (ale familiei regale) şi, deşi este puţin probabil, acest lucru l-ar face pe tatăl meu să ia o pauză, explica Meghan.


Prinţul Harry, al şaselea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, a denunţat în repetate rânduri presiunea mass-media asupra cuplului şi a susținut că acesta este principalul motiv al retragerii sale din familia regală în 2020.

Sursă foto: Instagram/ sussexroyal
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii