Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:01 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prinţul Henry şi soţia sa, Meghan Markle au devenit părinți. Ducesa a născut un băiețel

ro

06 May, 2019 20:35 2622 Marime text
Ducii de Sussex, prinţul Henry şi soţia sa, Meghan Markle, au devenit luni părinţii unui băieţel, cel de-al optulea strănepot al reginei Elisabeta a II-a şi al şaptelea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, a anunţat Palatul Buckingham, veste salutată de oficiali britanici şi de membrii familiei regale a Marii Britanii, relatează Reuters, potrivit Agerpres.

Familia regală a publicat un comunicat pentru a saluta naşterea primului bebeluş al lui Meghan şi Harry.

''Regina (Elisabeta a II-a), ducele de Edinburgh, prinţul de Wales, ducesa de Cornwall, ducele şi ducesa de Cambridge, lady Jane Fellowes, lady Sarah McCorquodale şi Earl Spencer au fost informaţi şi sunt încântaţi de veste'', se arată într-un comunicat al Palatului Buckingham.

''Mama ducesei, Doria Ragland, care este fericită de naşterea primului ei nepot, se află cu Alteţele lor Regale la Frogmore Cottage'', se precizează în comunicat.

Thomas Markle, tatăl ducesei de Sussex, a afirmat luni că este încântat de naşterea nepotului său şi s-a declarat mândru că băieţelul face parte din familia regală britanică, scrie ziarul The Sun.

Sursă foto: Wales Online
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii