Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:43 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Evenimentul anului. Nunta regală. Prințul Henry se însoară. Cine este aleasa. Ce televiziuni din România transmit ceremonia. La ce oră

ro

19 May, 2018 07:29 3392 Marime text
Meghan Markle, care se va căsători, astăzi, cu prinţul Harry al Regatului Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord, va fi condusă la altar de tatăl mirelui, prinţul Charles, a anunţat, vineri, Palatul Kensington.
 
„Meghan Makle l-a rugat pe Majestatea Sa Prinţul de Wales să o conducă la altar la Capela St. George, în ziua nunţii ei", a transmis Palatul Kensington.
 
„Prinţul de Wales este încântat să o primească pe domnişoara Markle în familia regală în acest mod", mai arată mesajul Palatului Kensington.
 
Vestea vine după ce Meghan Markle a confirmat că tatăl ei, Thomas Markle, care ar fi trebuit să o conducă la altar, nu va putea participa la nuntă. Thomas Markle a suferit o intervenţie chirurgicală la inimă.

Prinţul Harry şi Meghan Markle, care a devenit cunoscută datorită apariţiei ei în serialul de televiziune „Suits", se vor căsători capela St. George aflată pe domeniul Castelului Windsor.

Ceremonia va începe sâmbătă, în jurul orei 11.00 GMT (14.00 ora României). După cununie, mirii vor face o plimbare prin Windsor, într-o caleaşcă Ascot
Landau de secolul XIX, trasă de patru cai Windsor Grey.

TVR, ProTV, Antena 1, și Kanal D, au pregătit programe special dedicate acestui eveniment.

Sursa foto: agerpres
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii