Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:08 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mai multe dosare penale, pentru abateri rutere, întocmite de poliţiştii din Constanţa

ro

17 Aug, 2018 12:03 1271 Marime text
La data de 17 august, în jurul orei 01:50, polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Eforie au depistat un bărbat, în vârstă de 29 de ani, din municipiul Craiova, județul Dolj, care a condus un autoturism pe strada Republicii, dinspre localitatea Agigea către Eforie Sud, fiind sub inflența băuturilor alcoolice. Bărbatul în cauză a fost condus la spital pentru a i se recolta probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 16 august a.c., polițiștii din  cadrul Poliției orașului Cernavodă au depistat un bărbat, în vârstă de 31 de ani, care a condus un autoturism pe strada Prundului, din oraș, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
 La data de 16 august a.c., polițiștii din  cadrul Biroului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 60 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism pe aleea Luminii, din municipiu, fiind sub inflența băuturilor alcoolice. Acesta a fost implicat într-un accident rutier, soldat doar cu pagubemateriale.  Bărbatul în cauză a fost condus la spital pentru a i se recolta probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
    
La data de 16 august a.c., polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție au depistat un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din municipiul Mangalia, care a condus un autoturism pe strada Dezrobirii, din municipiu, având numerele de înmatriculare expirate.
    
În cauze, polițiștiiconstănțeni au întocmit dosare penale.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii