Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
23:15 24 10 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lucrări de asfaltare, amenajare a trotuarelor și a parcărilor la Constanța. În ce zone au loc lucrări (galerie foto)

ro

10 Jun, 2019 13:29 934 Marime text
Primăria Municipiului Constanța continuă lucrările de asfaltare, amenajare a trotuarelor, a parcărilor și realizarea de marcaje rutiere.
 
Potrivit unui comunicat transmis de Primăria Constanța, în această săptămână, conform graficului de lucru al SC Confort Urban SRL, continua lucrările de reabilitare a trotuarelor pe strada Baba Novac, tronsonul cuprins între străzile Poporului și Străjerului, strada Poporului între bulevardul Tomis și strada Mihai Viteazul dar și din parcarea Marvimex.   

Totodată, lucrările de asfaltare a carosabilului continuă cu strada Dragoslavelor între strada Unirii și bulevardul Mamaia, strada Grozești între strada Unirii și bulevardul Mamaia. De asemenea, se frezează în vederea asfaltării 2 alei de acces din bulevardul Aurel Vlaicu și încă o alee de acces la Delfinariu.

În ceea ce privește parcările,  continuă amenajarea celei de la Serviciul de Ambulanță Județean Constanța, de pe strada Cerbului bl. 40A, din zona Sat Vacanță Pasarelă și de pe strada Unirii, zona bl.U6.

Tot în această săptămână au loc lucrări pentru dezafectarea cablurilor aeriene neetichetate din stațiunea Mamaia și în același timp se efectuează marcaje rutiere în stațiunea Mamaia, pe bulevardul I.C.Brătianu, în Piața Griviței, în Portul Tomis, dar și în stațiile de autobuz și taxi.

Au loc lucrări de reparații la parapetele locului de joacă de pe Aleea Lupeni, se înlocuiesc indicatoarele rutiere deteriorate și se montează stâlpișori. 

Sursa foto: Primăria Constanța
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii