Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:21 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE! Lucian Lungoci va fi noul administrator special al RAJDP

ro

17 Aug, 2016 12:24 5464 Marime text
Fostul inspector de la Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului (CJPC) Constanţa, Lucian Lungoci, va ocupa funcția de administrator special al Regiei Autonome Județene de Drumuri și Poduri (RAJDP).  

Propunerea va fi analizată astăzi în ședința de Consiliul Județean, a anunțat președintele CJC, Horia Țuțuianu. Tot în ședința de Consiliu Județean de astăzi, actualul director al RAJDP, Virgil Stan, își va prezenta raportul de activitate. 

Tot în conferința de presă de astăzi, vicepreședintele CJC, Claudiu Palaz a ținut să sublinieze faptul că nu se va opta pentru privatizarea Regiei Autonome Județene de Drumuri și Poduri, ci se va lucra pentru salvarea acesteia. Palaz a mai adăugat și că astăzi  a dat drumul la patru plângeri penale pe numele unor persoane implicate în furturi de combustibil și alte lipsuri. 

Dacă se va constata că sunt și fapte ce duc spre fosta conducere a RAJDP Constanța, aceasta nu va fi scutită de răspundere, a mai spus Claudiu Palaz. Acesta a mai adăugat că, în acest moment, 50 de angajați ai Regiei sunt în preaviz, colaborarea lor cu instituția urmând să înceteze. Potrivit vicepreședintelui CJC, „aceștia săvârșiseră nereguli și astfel sperăm să oprim scurgerea de bani din Regie. S-a dorit falimentarea Regiei“, a afirmat Palaz.
 
Oficialul CJC a mai dezvăluit că datoriile RAJDP sunt în jur de 8 milioane de euro. 

Sursa foto: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii