Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:32 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Sute de persoane salvate în județul Constanța în timpul ninsorii. Bilanțul activităților de deszăpezire (galerie foto)

ro

29 Nov, 2018 13:23 3659 Marime text
Președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu și administratorul special al RAJDP Constanța, Lucian Lungoci susțin o conferință de presă cu tema bilanțul acțiunilor de deszăpezire și situația actualizată a drumurilor județene. 

Președintele CJ Constanța a părecizat că ieri s-a semnat contractul între RAJDP Constanța și CJC penrtu deszăpezire. 

”Am fost în permanentă legatura cu Lucian Lungoci, de aceea l-am lăsat pe el sa comunice, Regia fiind în subordinea CJC. Au intervenit 56 de utilaje la acțiuni de îndepărtare a zapezii, au fost împrăștiate 600 de tone de material antiderapant, iar cu mașinile RAJDP s-a intervenit pentru deblocarea mașinilor. Mai exact 163 de autoturisme, 10 TIR-uri, 300 de persoane, șase autocare, două microbuze. În total, costurile primei ninsori se ridică la 180.000 lei” - a declarat Horia Țuțuianu. 


UPDATE. 

La rândul său, Lucian Lungoci a menționat că în acest moment nu mai sunt blocaje. 
 

”Se mai intervene pe anumite sectoare, iar lucrurile vor reveni la normal în următoarele ore. La ora 13.00 mai sunt probleme în zona de Sud a județului pe anumite zone. În maxim trei ore va reda circulației DJ 391 Mangalia-Negru Vodă integra. Azi dimineață un bărbat a fost transport de la Bărăganu la Centrul de Dializă cu o mașină de la drumuri” - a declarat Lucian Lungoci.  

”Nu a fost constituit niciun comandament pentru că nu a fost un episod autentic de iarnă. Comandamentul se constituie la cod portocaliu sau roșu” - a mai adăugat Horia Țuțuianu


Reprezentantul Regiei susține ca sunt pregătiți în continuare pentru intervenție și au stocuri suficiente. De asemenea, în următorul interval nu va mai ninge, dar predomină gerul -7 - până la - 9 grade. 

Nu în ultimul rând, nu au fost accidente, tamponări, persoane vatamate pe drumurile județene în perioada în care a nins. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii