Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:07 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Larisa Iordache a fost operată la Viena

ro

11 Mar, 2016 18:50 1574 Marime text
 
Larisa Iordache, medaliată cu bronz la individual compus la Mondialele de gimnastică artistică de anul trecut, de la Glasgow, a fost operată, astăzi, la Viena, după ce și-a fracturat un deget de la mâna stângă.
 
„În ultimele zile am avut parte de unele dintre cele mai grele clipe din cariera mea. Așa cum probabil ați aflat, marți după-amiaza, în timpul unui antrenament la bârnă, mi-am fracturat unul din degetele de la mâna stânga. Diagnosticul a fost clar: fractura de metacarp 4. Am fost absolut bulversată și șocată. Eram pregătită să încep concursurile de anul acesta, iar accidentarea s-a produs la un element simplu'', a scris Iordache pe contul său de Facebook.
 
„Joi seara am plecat către Viena pentru intervenția chirurgicală necesară. În această dimineață am fost operată. Intervenția s-a desfășurat cu succes și în curând voi începe perioada de recuperare. Medicii mi-au impus o pauză de aproximativ șase săptămâni, ceea ce face imposibilă participarea mea la concursul de calificare pentru Jocurile Olimpice de la Rio'', a precizat Larisa.
 
„Voi susține echipa și cred în continuare că vom reuși să ajungem la Olimpiada din vară! Nu în ultimul rând aș vrea să vă mulțumesc tuturor pentru mesajele de încurajare pe care mi le-ați trimis zilele acestea! În astfel de momente sprijinul fanilor este esențial și sunt recunoscătoare fiecărui gând bun pe care l-am primit! Va mulțumesc mult!'', a scris Larisa Iordache în încheierea mesajului său din rețeaua de socializare.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii