Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:32 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Vezi ce susține Codruța Constantinescu La ce hotel din Mamaia face reclamă Codruța Constantinescu, soția șefului CJC

ro

10 Aug, 2014 20:00 2329 Marime text
Codruța Constantinescu, soția președintelui Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu, a distribuit ieri un link, care face trimitere la un articol în care se vorbește despre deschiderea unui nou hotel de patru stele în Mamaia. Este vorba despre hotelul On Plonge.

Potrivit Urban Constanța, inaugurarea unității hoteliere a avut loc recent. Hotelul este amplasat la intrarea în stațiune, în zona Perla, pe malul lacului, fiind clasificat la 4 stele şi dispune de 30 de camere double şi suite. Hotelul este deschis permanent, nu doar în sezonul estival.

Să nu uităm că soția președintelui CJC are legături contractuale cu On Plonge. De altfel, potrivit declarației de avere a președintelui CJC, Nicușor Constantinescu, soția sa, Codruța, a câştigat în 2013 ca salariat la On Plonge 12.168 de lei.

UPDATE, ora 21.58

Cu privire la această știre, Codruța Constantinescu face următoarele precizări: „Bună seara. Am citit amuzată articolul încropit de dna, dra Balan Camelia. Îi vin în ajutor cu o informație de bun-simț: nu am nicio relație contractuală cu firma care a inaugurat hotelul de la On plonge jr. 😳".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii