Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:13 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 1. Monica Macovei Klaus Iohannis nu prea s-a ținut de promisiunile din campanie

ro

20 Sep, 2015 21:04 1611 Marime text
Monica Macovei a declarat, astăzi, în cadrul unei emisiuni televizate, că președintele Klaus Iohannis, pe care l-a susținut în turul doi la alegerile prezidențiale, nu și-a ținut promisiunile din campanie.

„Nu credeam că o să aducă ceva bine niciunul dintre ei (n.r. Victor Ponta și Klaus Iohannis), de aia am intrat în competiție. În turul doi, am vorbit cu Iohannis și a aprobat cele 10 principii. Mai mult nu se ține de ele. De câte ori a promis votul prin corespondență? A susținut în campanie, singur, nu eu am cerut asta, alegerea primarilor în două tururi. Ce a făcut? A promulgat legea cu alegerile din primul tur. Aici se contrazice pe el", a spus Macovei la B1 TV.

Liderul partidului M10 a mai spus că nu înseamnă să lupți cu corupția dacă spui că „politicienii, ca să nu mai fie corupți au nevoie de bani mai mulți".

UPDATE 1, ora 21.36

De asemenea, Monica Macovei a mai precizat că ultima propunere a Comisie Europene, privind distribuirea imigranților, este ca România să ia circa 4.000 de refugiați din Italia, Grecia și Ungaria.
 
"Aș vrea să privin lucrurile echilibrat. Ce am vorbit la Bruxelles a fost despre refugiații care sunt deja în Italia și Grecia în acel moment. Acei oameni trebuie împărțiți. Ultima propunere a comisiei este ca, din Italia, Grecia și Ungaria, România să ia circa 4.000 de refugiați. Asta este ultima propunere a Comisiei, nu știm dacă va fi aprobată.
 
S-a mai stabilit (n.r. ca imigranții) să stea în tabere până când fac cereri de azi și acestea se aprobă. Nu au voie să părăsească acel loc până atunci. Trebuie să luăm măsuri de precauție. Asta este propunerea Comisiei, propunere care se discută săptămâna viitoare: tabere în Italia și Grecia, foarte bine păzite", a mai spus Macovei.

Sursa foto: criticatac.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii