Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:00 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Klaus Iohannis- „Nu mai putem să vorbim de o probabilitate. Bruxelles este sub atac terorist”

ro

22 Mar, 2016 13:34 1724 Marime text
 
Președintele Klaus Iohannis condamnă cu fermitate atacurile teroriste de la Bruxelles.
 
Șeful statului a precizat astăzi la Palatul Cotroceni, la un eveniment dedicat Zilei Internaționale a Francofoniei, că România își oferă întregul sprijin pentru autoritățile belgiene.
 
„Între timp, au avut loc mai multe explozii la metroul din Bruxelles. Nu mai putem să vorbim de o probabilitate. Bruxelles este sub atac terorist. Europa este sub atac terorist. Condamnăm cu toată fermitatea aceste atacuri teroriste. Ne amintim cu durere de atacurile care au avut loc la Paris. Europa este sub asediu terorist. Astăzi este o zi neagră pentru lumea civilizată. Condamnăm aceste atacuri, însă exprim toată compasiunea și solidaritatea cu Belgia, cu autoritățile belgiene. Ne oferim întregul sprijin, împreună cu Guvernul României, vom veni în sprijinul autorităților belgiene cu tot ce este nevoie”, a spus Iohannis marți, la Palatul Cotroceni, la un eveniment dedicat Zilei Internaționale a Francofoniei.
 
Klaus Iohannis a mai precizat că în aceste momente este nevoie de foarte multă solidaritate. La începutul evenimentului, șeful statului a transmis condoleanțe Belgiei și a afirmat că în cazul în care se confirmă ipoteza unui atentat la aeroportul din Bruxelles, acest fapt demonstrează că „terorismul a rămas în inima Europei”.
 
Citește și: 25 persoane au murit și 35 au fost rănite în urma exploziilor din Bruxelles. Ema Gavrilă, la locul exploziei - „Sper să ajung să vă revad!“

Sursa foto: paginaeuropeana.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii