Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:59 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Klaus Iohannis cere din nou demisia Vioricăi Dăncilă - ”România se află în procedura de deviație semnificativă a deficitului bugetar”

ro

07 May, 2018 19:54 1801 Marime text
Klaus Iohannis avertizează că România se află în procedura de deviație semnificativă a deficitului bugetar. El le cere celor de la PSD să corecteze acest lucru și a cerut, din nou, demisia premierului Viorica Dăncilă, potrivit stiripesurse.ro.
 

”PSD are tot felul de priorități, lupta cu BNR, cu investitorii, cu multinaționalele, numai cu fondurile europene nu se luptă. Ar putea face investiții, dacă din fonduri proprii nu reușesc. România se află în procedura de deviație semnificativă a deficitului bugetar. Dacă nu se corectează, acest lucru se va agrava, dar nu se vede nicio intenție și nicio intenție corectivă. Invit să își revină pe guvernanții PSD. E o evoluție nesatisfăcătaore a finanțelor publice. E imperioasă demisia doamnei Dăncilă pentru a face loc unor oamenii responsabili și competenți și e din ce în ce mai vizibil că Dragnea și ai lui nu au nicio soluție pentru o guvernare bună și eficientă.”, a spus Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii