Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:49 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Jurnalist de la Rise Project, reţinut în Bulgaria

ro

14 Sep, 2018 07:41 2246 Marime text
Jurnalistul de la Rise Project, Attila Biro, a fost reţinut de poliţia din Bulgaria joi seară, alături de un jurnalist bulgar, lângă localitatea Pernik, unde subiecţii unei investigaţii încercau să ardă documente legate de o fraudă cu fonduri europene, potrivit Rise Project.

"Avem nevoie de ajutorul vostru. Colegul nostru, Attila Biro, a fost reţinut de poliţia din Bulgaria în urmă cu aproximativ o oră. Dacă ştiţi bulgara, sunaţi vă rugăm la +35977782411. Aici ne-a răspuns un poliţist numit Alexandrov care a confirmat că Attila şi Dimitar au fost reţinuţi dar nu a vrut să adauge mai multe. Ar fi bine să sune cât mai multă lume. Attila şi colegul bulgar de la Биволъ se aflau lângă localitatea Pernik unde subiecţii unei investigaţii încercau să ardă documente legate de o fraudă cu fonduri europene", este mesajul publicat de Rise Project pe Facebook.


UPDATE: Jurnalistul Attila Biro a transmis pe pagina sa de Facebook următorul mesaj: "Sunt ok acum. Revin cu detalii in curand".

UPDATE 2: Ministerul Afacerilor Externe a anunțat, vineri dimineață, că jurnalistul Attila Biro, reținut în Bulgaria pentru verificări întrucât acesta era într-o zona aflată în atenția autorităților din această țară, a fost eliberat.



Sursă: digi 24
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii