Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:28 30 03 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Judeţul Tulcea Forţe impresionante au acționat pentru îndepărtarea efectelor produse de vântul puternic (video)

ro

30 May, 2019 07:50 841 Marime text
Peste 17 pompieri, cu autospeciale pentru primă intervenție și accesorii specifice, au acționat pe parcursul nopții pentru îndepărtarea efectelor produse de vântul puternic, în orașul Corabia, transmite ISU Delta Tulcea.

Pompierii au acționat pentru îndepărtarea a 22 de copaci, trei stâlpi de curent electric, un panou publicitar și un acoperiș. Din fericire, nu au fost înregistrate victime, iar trei autoturisme parcate au fost avariate ușor.

Concomitent cu misiunile militarilor, echipaje din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Corabia și societății de distribuție a energiei electrice, cu sprijinul structurilor MAI ( poliție, jandarmerie, poliție de frontieră ), au acționat pentru îndepărtarea efectelor negative.

Din datele transmise de operatorul de energie electrică, șase puncte de transformare au fost afectate, iar aproximativ 25 la sută din consumatorii casnici din orașul Corabia nu sunt alimentați cu energie electrică. Echipele se află în teren pentru remedierea situației.

 
Sursă foto şi video: ISU Delta Tulcea

Ti-a placut articolul?

Comentarii