Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:25 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța O femeie este acuzată că refuză să înmâneze donațiile strânse pentru un tânăr diagnosticat cu o tumoră

ro

27 Feb, 2019 17:49 1302 Marime text
O femeie este acuzată de un bărbat că ar fi refuzat să înmâneze 5.500 de euro, sumă strânsă pentru fratele bărbatului, diagnosticat cu o tumoră. Polițiștii fac cercetări.

Astfel, la data de 27 februarie a.c., polițiștii Postului de Poliție Mihai Viteazu - I.P.J. Constanța au fost sesizați de către un bărbat, de 43 de ani, din localitate cu privire la faptul că, la data de 20 ianuarie 2019, a contactat-o pe o rețea de socializare pe o femeie, de 28 de ani, din Constanța, cu scopul de a iniția o campanie de strângere de fonduri pentru fratele său în vârstă de 19 ani, diagnosticat cu o tumoră.

În urma strângerii de fonduri, în contul femeii ar fi intrat aproximativ 5.500 de euro.

La data de 23 februarie a.c., bărbatul a luat legătura cu femeia în cauză, pentru a intra în posesia sumei de bani, însă a fost refuzat de aceasta, pe motiv că dorește să înființeze o fundație și are nevoie de capital social, urmând ca suma să îi fie înmânată la sfârșitul lunii martie.

Polițiștii constănțeni au demarat activitățile în cauză și au deschis un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune.

Cercetările continuă, pentru stabilirea împrejurărilor și a situației de fapt, urmând a se dispune măsurile legale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii