Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:21 04 12 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Universitatea „Ovidius” din Constanța dă startul campaniei de strângere de fonduri „Împreună pentru sănătatea comunității noastre!”

ro

24 Mar, 2020 13:44 938 Marime text

Universitatea „Ovidius” din Constanța dă startul campaniei de strângere de fonduri „Împreună pentru sănătatea comunității noastre!”

Universitatea „Ovidius” din Constanța inițiază campania „Împreună pentru sănătatea comunității noastre!”, care are ca scop colectarea de fonduri pentru a sprijini buna desfășurare a activității Spitalului de Boli Infecțioase din Constanța, în lupta împotriva virusului COVID-19, din următoarea perioadă.

Vă reamintim faptul că Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța este unul dintre cele 5 centre medicale desemnate de către Ministerul Sănătății în tratarea pacienților cu noul coronavirus, singurul centru abilitat din regiunea de sud-est a României în lupta împotriva COVID-19.

În acest context, facem un apel către toți membrii comunității universitare, în special către partenerii noștri implicați în Forumul oamenilor de afaceri, precum și către constănțeni, de a dona orice sumă consideră, în contul Fundației „Metamorphosis” a UOC.

Donațiile vor fi direcționate către achiziționarea de medicamente pentru pacienții internați, achiziționarea unui plămân artificial și completarea nevoilor de echipament.

Detaliile fundației sunt:

Beneficiar: Fundația „Metamorphosis” a Universității „Ovidius” din Constanța

Adresă: Bd. Mamaia nr.124, Constanța

Cont bancar (IBAN): RO49BRDE140SV73207651400 (deschis la BRD Constanța)CIF: 39912517


În documentul bancar, la rubrica „Explicații”, vă rugăm să completați cu mențiunea „Donații COVID-19”, a transmis un comunicat din partea UOC.

Ti-a placut articolul?

Comentarii