Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:52 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Campanie de strângere de fonduri pentru refacerea acoperișului Arhiepiscopiei Tomisului. Unde se pot face donații

ro

19 Oct, 2022 11:06 1573 Marime text
Incendiu Arhiepiscopia Tomisului. Foto: ZIUA de ConstanțaArhiepiscopia Tomisului a inițiat o campanie de strângere de fonduri pentru refacerea acoperișului sediului administrativ al Arhiepiscopiei Tomisului.

Potrivit unui comunicat al Arhiepiscopiei, cei care doresc să susțină financiar refacerea acoperișului sediului administrativ al Arhiepiscopiei Tomisului, distrus în incendiul din 16 oct. 2022, o pot face prin donații în contul Arhiepiscopiei.
RO96UGBI0000402001308RON
Cod fiscal 2986396

Reamintim că un incendiu violent a cuprins în noaptea de sâmbătă spre duminică acoperișul clădirii Arhiepiescopiei Tomisului. 

În urma iuncendiului acoperișul imobilului de patrimoniu a fost afectat pe o suprafață de aproximativ 800 mp

Potrivit ISU Dobrogea din cercetările efectuate la locul intervenției, cauza probabilă a incendiului este lumânare lăsată nesupravegheata.

„În cauză a fost întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere din culpă.

Cercetările continuă, în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul“ - au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii