Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:11 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanţa. Accident rutier grav cu două victime. Cei implicaţi erau unul mai beat ca altul. Şoferul vinovat a fugit de la accident (galerie foto)

ro

11 Jun, 2019 07:08 23365 Marime text
Un accident rutier a avut loc seara trecută pe DN22C între localitățile Castelu și Medgidia. Un șofer băut și fără permis a intrat cu mașțina într-un autotren condus de un șofer de asemenea sub influența băuturilor alcoolice. 

Potrivit IPJ Constanța, la data de 10 iunie a.c., în jurul orei 22:10, un bărbat, în vârstă de 27 de ani, a condus un autoturism pe  DN 22C, dinspre localitatea Castelu către Medgidia, iar la km 28+200, pe fondul consumului de alcool și a lipsei de experiență în conducere, întrucât acesta nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, ar fi pierdut controlul direcției de mers, intrând în coliziune frontală cu un ansamblu de vehicule format din autotractor și semiremorcă, condus regulamentar din sens opus, de către un bărbat.

„Polițiștii au stabilit că acesta are 50 de ani și se afla de asemenea sub influența băuturilor alcoolice ( 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat). După producerea evenimentului rutier, conducătorul autoturismului, de 27 de ani, a părăsit locul accidentului, fiind ulterior identificat de polițiști la domiciliu. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat” - au precizat reprezentanții IPJ Constanța.


În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală uşoară a doi tineri, de 16, respectiv 17 ani, ambii pasageri în primul auto.

Sursa foto: IPJ Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii