Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:42 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sindicatului Național al Agenților de Poliție, despre salarii. Ce se întâmplă cu sporul pentru permanența la domiciliu

ro

09 Nov, 2017 16:17 3802 Marime text

Președintele Sindicatului Național al Agenților de Poliție, Iulian Surugiu, a anunțat că agenții MAI nu vor pierde niciun leu din salariu. Totodată, sporul pentru permanența la domiciliu nu se va mai acorda în anul 2018.

”În urma discuțiilor purtate și a demersurilor efectuate de către conducerea Sindicatului Național al Agenților de Poliție, suntem în măsură să vă informăm faptul că, din luna Ianuarie 2018, niciun polițist și niciun lucrător din sistemul de ordine publică și siguranță națională nu va pierde niciun leu la salariu. Să nu se aștepte la o creștere spectaculoasă a salariului, aceasta fiind doar de câteva procente.

Singura problemă rămasă nerezolvată este aceea că sporul pentru permanența la domiciliu nu se va mai acorda în anul 2018.

Sindicatul Național al Agenților de Poliție va încerca pe toate căile legale, să reușească să mențină acest spor, dar totodată șefii – polițiști cu salarii mari, trebuie să înțeleagă să nu se mai treacă la aceste sporuri, unii dintre ei regăsindu-se în mod nejustificat pe aceste ștate de plată.”, a încheiat președintele sindicatului.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii