Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:09 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Iulian Boldan, viceprimarul comunei Mihail Kogălniceanu, eliberat din funcţie prin ordin al prefectului

ro

25 Sep, 2015 17:22 2362 Marime text
 
Potrivit unui comunicat, având în vedere sesizarea Organizaţiei Judeţene Constanţa a Partidului Poporului Dan Diaconescu, înregistrată la Instituţia Prefectului-Judeţul Constanţa cu nr. 17001/17.09.2015 prin care a fost înaintată Hotărârea nr.155/01.09.2012 a Biroului Naţional de Coordonare  privind excluderea din partid a domnului Boldea Iulian, Prefectul Judeţului Constanţa, domnul Constantin Ion a emis Ordinul nr.435/2015 prin care se constată încetarea de drept a mandatului de consilier local al domnului Boldea Iulian din cadrul Consiliului Local al comunei Mihail Kogălniceanu. Ordinul a fost emis în temeiul prevederilor art.9, alin.(2) litera h^1, ale art.12, alin 3 din Legea nr. 393/2004 privind Statutul aleşilor locali, modificată precum şi ale art.26 alin. 1 din Legea nr. 340/2004 privind Prefectul şi Instituţia Prefectului.

UPDATE
Ca urmare a pierderii calităţii de membru al partidului politic pe a cărui listă a fost ales, locul de consilier local se declară vacant.
Compartimentul controlului legalităţii actelor şi contencios administrativ va comunica prezentul Ordin factorilor interesaţi pentru ducerea sa la îndeplinire.

Precizăm că în urmă cu câteva zile, prefectul judeţului Constanţa, Constantin Ion a emis ordinele de suspendare a mandatelor primarilor din comunele Tuzla, Oltina şi Mircea Vodă. Cei trei şefi ai administraţiilor publice locale au fost vizaţi de această procedură întrucât au primit condamnări la închisoare cu suspendare în dosarele pe care le-au avut pe rol. 
„Sunt dezamăgit că domnul prefect nu şi-a întrebat mai întâi subaltenrii, când a luat această decizie. din 27 octombrie 2014 este înregistrată adresa cu numrul 13442 porin care aduceam la cunoştrinţă faptul că sunt membru al Partidului Naţional Liberal“, a declarat viceprimarul Iulian Boldea pentru ZIUA de Constanţa.

Mai multe detalii aflaţi în ediţia de mâine a cotidianului ZIUA de Constanţa.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii