Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:29 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Italia, condusă de premierul Matteo Renzi, a fost umilită de doi hoţi români”

ro

20 Aug, 2016 20:37 1854 Marime text
Un lider al formaţiunii xenofobe Liga Nordului a criticat eliberarea de către justiţia italiană a unor imigranţi condamnaţi pentru furt. „Italia, condusă de premierul Matteo Renzi, a fost umilită de doi hoţi români”, s-a plâns acesta, potrivit B1 TV.

„Este un fapt minor. În oraşul Pesaro, doi hoţi români - capturaţi, judecaţi, condamnaţi, dar eliberaţi pentru că este greu să ţinem hoţii în închisoare în Italia -, au mers şi au luat maşina care era confiscată, comiţând un nou furt. Pare a fi un film, dar este Italia condusă de Matteo Renzi”, a declarat, nemulțumit, secretarul general al filialei Ligii Nordului din regiunea italiană Marche, Luca Rodolfo Paolini.

Acesta a criticat eliberarea de către justiţie a celor doi infractori români.

”Vina judecătorului? Nu, să fie clar: dacă un Guvern, de fapt trei guverne - Mario Monti, Enrico Letta, Matteo Renzi - au produs patru-cinci legi pentru reducerea supraaglomerării din închisori, nu este vina judecătorilor că trebuie să aplice astfel de legi absurde. Prin actul lor de bravură, doi hoţi români umilesc şi pun într-un context ridicol în faţa cetăţenilor şi a întregii lumi Magistratura, Parlamentul, Guvernul şi întreaga Italie. În calitatea de cetăţean italian, îmi vine să plâng pentru situaţia în care am ajuns", a adăugat reprezentantul formaţiunii xenofobe Liga Nordului.





Sursă: b1.ro
Sursă foto: lettera43.it
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii