Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:28 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Constanţa Faptele de tâlhărie, în scădere faţă de anul trecut

ro

26 Oct, 2018 09:18 965 Marime text
În luna octombrie, politiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale al Poliţiei municipiului Constanţa, au destructurat trei grupuri de indivizi care au comis fapte cu violenţă (tâlhărie calificată şi tâlhărie) asupra unor persoane prin smulgerea de bunuri (telefoane, poşete, lănţişoare de la gât).

Potrivit IPJ Constanţa, în total, în luna octombrie au fost identificate 11 persoane, cu vârste între 16 şi 35 de ani, care deja sunt arestate preventiv pentru 30 de zile si se afla in arestul IPJ Constanta. Pe primele 9 luni ale anului in curs, la nivelul Politiei municipiului Constanţa avem o scadere de 28% a faptelor de talharie fata de perioada similară a anului trecut.

Ieri, 25 octombrie, în jurul orei 11.00, a avut loc o tâlhărie asupra unei femei în varstă, din Constanţa, pe o stradă din municipiul Constanta, rămasă deocamdata cu autor necunoscut.

În acest caz există un cerc de suspecţi, iar politiştii desfăşoară activităţi specifice de depistare a autorului şi tragerea lui la raspundere penală.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii