Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:35 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Investiţie de 10 milioane de euro Tunel pe sub Dunăre, la Galaţi

ro

14 Jan, 2014 14:02 1611 Marime text

Primăria municipiului Galaţi a scos astăzi la licitaţie un contract estimat la 10 milioane de euro fără TVA pentru realizarea unui studiu de fezabilitate care vizează realizarea a două tuneluri pe sub Dunăre, de câte 1.7 kilometri fiecare, care vor face legătura între municipiul Galaţi şi malul drept al Dunării, în localitatea Brătianu situată în judeţul Tulcea.

Contractul privind studiul de fezabilitate pentru realizarea celor două tuneluri pe sub Dunăre, scos la licitaţie de Primăria Galaţi, este estimat la 10 milioane de euro.

Fiecare dintre cele două tuneluri de sub Dunăre va avea două linii pe sens, fiecare tunel va avea o lungime estimată de 1.7 kilometri iar tunelurile vor face legătura între municipiul Galaţi şi malul drept al Dunării, în localitatea Brătianu, aflată în judeţul Tulcea. 

Primăria Galaţi mizează pe finanţarea proiectului ori din fonduri europene, ori prin parteneriat public-privat sau concesiune.

"Scopul contractului este de a obţine aprobarea unui contract de finanţare a investiţiei fie prin atragerea sectorului privat într-un contract de parteneriat public-privat sau concesiune, fie prin apelarea la cofinanţarea din fonduri europene din sursele şi prin mijloacele permise de regulamentele europene şi naţionale aferente perioadei de programare 2014-2020 sau prin orice altă metodă de finanţare", precizează municipalitatea Galaţi în anunţul de intenţie, publicat azi în SEAP.

Sursa: Economica.net
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii