Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:45 01 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Handbal CS Medgidia Victoria cu CSU Galați, dedicată jucătorului Ionuț Tănase, care și-a serbat majoratul (GALERIE FOTO)

ro

09 Oct, 2023 10:20 1047 Marime text


În etapa a patra a Diviziei A, seria B, formația masculine de handbal CS Medgidia a întâlnit pe teren propriu CSU Galați, iar partida s-a încheiat cu victoria gazdelor, scor 37-28 (19-11).

Purtată de un public nemaipomenit, CS Medgidia a învins cu multă siguranță pe CSU Galați. Partida a fost dominată de echipa noastră care și la pauză și-a arătat supremația și a intrat la vestiare tot la conducere.

Victoria a fost evident pentru întreaga echipă, însă astăzi a fost dedicată lui Ionuț Tănase. Sportivul nostru a împlinit 18 ani, iar colegii l-au sărbătorit la final de meci așa cum se face la vârsta majoratului.

Felicitări băieți! Și La mulți ani, Ionuț!, este mesajul CS Medgidia, club sportiv care beneficiază de sprijinul Primăriei Medgidia și al Consiliului Local Medgidia.


În clasament, CS Medgidia se află pe locul trei, cu șase puncte, după două victorii și o înfrângere în trei meciuri jucate.

Sursa foto: Facebook (CS Medgidia)

Citește și:


Handbal
CS Medgidia, debut cu dreptul în noul sezon al Diviziei A (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii