Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:30 20 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sediul Primăriei Tulcea va fi modernizat și va avea lift panoramic (DOCUMENT)

ro

26 May, 2023 00:00 1661 Marime text
  • Este vorba de execuția lucrărilor de consolidare și construire lift panoramic pentru obiectivul „Modernizarea sediului Primăriei Municipiului Tulcea”
  • Valoarea totală a achiziției este de 2.808.720 lei
  • Două firme din Galați și-au adjudecat contractul
 
Primăria municipiului Tulcea a atribuit un important contract ce vizează modernizarea sediului autorității locale.
 
Mai precis, vorbim de execuția lucrărilor de consolidare și construire lift panoramic pentru obiectivul „Modernizarea sediului Primăriei Municipiului Tulcea”. Etapele necesar a fi parcurse pentru realizarea lucrărilor sunt:
- Etapa I (execuția lucrărilor de consolidare): maxim 3 luni calendaristice de la data transmiterii ordinului de începere a execuției acestor lucrări;
- Etapa a - II a (construirea liftului panoramic): maxim 1 lună calendaristică de la data transmiterii ordinului de începere a execuției acestor lucrări.
- 1 lună - recepția lucrărilor.
- 1 lună - realizarea plății facturii finale.
 
Valoarea totală a achiziției este de 2.808.720 lei, atribuirea având loc pe data de 24 mai 2023, iar firmele câștigătoare sunt COOP Galați și Moviland Met SRL.
 

COOP Galați

 
Societatea cooperativă este înregistrată la Registrul Comerțului în anul 2005, dar actul de înmatriculare a fost emis în anul 1991. Sediul social este la Galați, pe strada Brăilei.
 
Capitalul social este de 300.000 lei, iar asociați sunt Mihaela Cristina Țuțu - 20%, Maria Țuțu - 17%, Adrian Pătruță - 1%, Petrică Poenaru - 20%, Iulian Petrea - 1%. Daniel Țuțu - 20%, Damian Băncilă - 1%, Ion Țuțu - 20%, cel din urmă fiind și administrator. Cenzor este Expert One SRL, prin reprezentat Valentin Zaharia. Activitatea principală a cooperativei este de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.
 
Sediul secundar al cooperativei este la Tulcea, pe strada Isaccei nr. 117. Situația financiară pentru anul 2022 se prezintă astfel - profitul net a fost de 2.912.188 lei, au fost declarați 49 de salariați, iar cifra de afaceri netă a fost de 22.624.179 lei.
 

Moviland Met SRL

 
Firma are sediul social tot în Galați, pe strada Brăilei nr. 134A, fiind înființată în anul 2014. Activitatea principală conform codului CAEN este reprezentat de „Lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale”. Asociat unic și administrator este Cristian Peter. Pentru anul 2021, firma a raportat 55 de salariați, cu o cifră de afaceri de peste 15 milioane de lei, cu un profit de 309.522 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Achiziție de peste 400.000 de lei făcută de Primăria comunei Somova. Ce presupune aceasta (DOCUMENT)

 
 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii