Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:39 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Aliana-Team Consulting SRL va întocmi documentația pentru realizarea racordurilor la rețeaua de canalizare, în comuna Pantelimon (DOCUMENT)

ro

12 Mar, 2024 17:00 662 Marime text
  • Aliana-Team Consulting SRL este deținută de Fănel Marian Bonciu și Nicolae Viorel Trif.
Aliana-Team Consulting SRL, din Galați, a semnat cu Primăria Comunei Pantelimon, prin cumpărare directă, contractul vizând documentația pentru realizarea racordurilor la rețeaua de canalizare.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că valoarea contractului este de 150.000 de lei, adică peste 30.000 de euro.
 
Denumirea achiziției este „Servicii de proiectare pentru realizare racorduri și branșamente sistem de apă și canalizare“, iar în descriere se precizează că acestea includ „studii de teren- Studiu topografic și studiu geotehnic - Studii de teren- Expertiză tehnică Documentație tehnică obținere Certificat de urbanism - Documentație Obținere avize (excepție faza 2 Agenția de protecție a mediului) - Documentație proiectare DALI“.
 
Despre Aliana-Team Consulting SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 12 martie 2024, Aliana-Team Consulting SRL a fost înființată în 2010, are sediul social în Galați, pe strada Brăilei și se ocupă de activități de arhitectură.
 
Asociați cu părți egale figurează Fănel Marian Bonciu (care este și administrator) și Nicolae Viorel Trif, numele celui din urmă figurând și în Anarecom Regioserv SRL.
 
Conform termene.ro, Aliana-Team Consulting SRL figurează cu 356 de achiziții directe (Comuna Pantelimon, Comuna Cârligele, Comuna Cudalbi printre autoritățile contractante).
 
În 2022, firma a declarat opt angajați, profit peste 1,01 milioane de lei și cifra de afaceri peste 2,79 de milioane de lei.
 
Potrivit licitatiapublica.ro (consultată pe 12 martie 2024), Aliana-Team Consulting SRL figurează cu 74 de cumpărări directe în județul Constanța, începând cu anul 2018.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat tabelul achizițiilor directe din Constanța ale societății, potrivit licitatiapublica.ro.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Cumpărări directe Constanța
Pruxi MK Business SRL, contract cu Primăria Năvodari, vizând dispenserele din parcul pentru câini (DOCUMENT)


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii