Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:10 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

InfoTrafic Poliția Română Situația traficului la această oră. Cum se circulă pe drumul spre mare

ro

26 May, 2018 14:20 2220 Marime text
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră, din cauza numărului mare de autovehicule care se îndreaptă către staţiunile montane de pe Valea Prahovei, valorile de trafic sunt ridicate pe DN1, între Frăsinet şi Comarnic, pe o distanţă de aproximativ 8 km. De asemenea, se circulă în condiţii de aglomeraţie şi în zona Buşteni, pe acelaşi sens de mers Ploieşti - Braşov, unde este formată o coloană în jur de 3 km.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să manifeste înţelegere şi disciplină în trafic, să circule cu atenţie sporită şi să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi la faţa locului pentru fluidizarea circulaţiei.

Pe Autostrada A1 Bucureşti - Piteşti, la kilometrul 68, pe sensul de mers către Piteşti, un autoturism a luat foc, ca urmare a unei defecţiuni tehnice, în apropiere de localitatea Petreşti, judeţul Dâmboviţa. Nu au rezultat victime în urma evenimentului. Circulaţia rutieră este oprită pe sensul de mers în cauză, în vederea stingerii incendiului, pentru aproximativ 20 de minute.

Pe drumul către mare nu sunt probleme de fluenţă, la această oră valorile de trafic fiind scăzute pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa.

Totodată, se circulă în condiţii normale şi pe Autostrăzile A3 Bucureşti - Ploieşti şi A4 Ovidiu - Agigea.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii