Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:14 05 04 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

InfoTrafic Circulaţia rutieră este deviată pe Autostrada A2 pentru efectuarea unor reparaţii

ro

09 May, 2019 07:51 643 Marime text
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în prezent nu sunt evenimente rutiere care să impună restricţii de circulaţie pe drumurile naţionale sau pe autostrăzi.

Pe DN 2, între localităţile Moviliţa şi Coşereni, judeţul Ialomiţa, se efectuează lucrări de reparaţii asupra carosabilului (decopertare şi asfaltare), pe ambele sensuri de mers, alternativ.

Pe Autostrada A1 Bucureşti - Piteşti, la kilometrul 36, pe podul peste râul Argeş, în zona localităţii Căscioarele, judeţul Giurgiu, din cauza lucrărilor de reparaţii la sistemul rutier, care se vor derula până la sfârşitul lunii august, traficul este deviat de pe calea 2 (sensul de mers către Bucureşti) pe calea 1 (sensul către Piteşti), unde se desfăşoară dirijat, pe câte o bandă, în ambele sensuri.

De asemenea, pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa circulaţia rutieră este deviată de pe calea 1 (Bucureşti - Constanţa) pe calea 2 (Constanţa - Bucureşti), pe tronsonul kilometric 74+350 - 84+100 de metri, între localităţile Dor Mărunt şi Dragoş Vodă, judeţul Călăraşi, unde se desfăşoară dirijat, pe câte o bandă, în ambele sensuri. Devierea va fi valabilă până la jumătatea lunii iunie, fiind impusă pentru efectuarea de reparaţii la sistemul rutier.

Până în data de 24.05.2019, circulaţia rutieră este închisă pe ambele sensuri pe pasajul CF amplasat pe DJ 668D la km 0+643m (linie CF 116, kilometrul 116+717), în localitatea Tâmpa aparţinătoare comunei Băcia, judeţul Hunedoara, în vederea executării lucrărilor de înlocuire a şinelor, de reparaţii a dalelor de pasaj prefabricate şi de refacere a substratului. Din această cauză, devierea circulaţiei rutiere se face pentru relaţia Tâmpa - Băcia pe DN 7 - nod rutier Simeria Veche - DN 66 - DJ 668 D - Băcia - Tâmpa, cu întoarcere pe acelaşi traseu sau pe DC 122.

Ti-a placut articolul?

Comentarii