Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:36 12 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Informaţii importante despre meciul dintre FC Viitorul şi Kaa Gent

ro

01 Aug, 2016 16:27 1793 Marime text
FC Viitorul aduce la cunoştinţă mai multe informaţii pentru cei care doresc să îşi achiziţioneze un document de acces în stadionul „Central” din Complexul Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi”, pentru a viziona meciuI FC Viitorul - Kaa Gent, din cadrul turului III preliminar al Europa League, programat joi, de la ora 21.15.

Aşadar, FC Viitorul anunţă că:
1. Biletele de intrare se vor putea achiziţiona la preţurile de 30 lei = Tribuna I, 20 lei = Tribuna a II-a, 10 lei = Peluza I şi Peluza a II-a.
Reamintim faptul că numărul maxim de bilete care vor fi achiziţionate de către o persoană, conform Legii 04/2012, va fi 4 bilete / persoană.
Biletele de acces se pot procura prin reţeaua EVENTIM – online pe www.eventim.ro şi în magazinele partenere: ORANGE, GERMANOS, OMV, CARREFOUR, CĂRTUREŞTI şi HUMANITAS.
Începând cu ziua de marţi (2 august 2016), ora 10.00, atât online, cât și în magazinele enumerate mai sus, se vor putea achiziţiona bilete de acces în stadionul „CENTRAL” pentru vizionarea meciului FC VIITORUL - KAA GENT.
Biletele se vor putea comercializa şi de la Casele de Bilete de la Stadionul Central al Academiei Hagi după următorul program:
- Miercuri (3 august 2016), orele 10.00 – 18.00.
- Joi (4 august 2016), orele 10.00 – 22.00.

2. Recomandăm posesorilor de abonamente tip card, bilete de intrare şi invitaţii, ca accesul în tribunele stadionului in ziua disputării meciului să fie făcut în începând cu ora 19.30 pentru a se evita aglomeraţia publicului spectator la căile de acces a tribunelor.
De asemenea, posesorii de abonament tip card, vor avea acces în tribunele stadionului „CENTRAL” prin porţile de intrare special dotate cu turnichete.
Posesorii de abonamente pot folosi cardul de acces în sectorul de tribună pentru care a fost achiziţionat în scop personal, acesta fiind interzis a fi distribuit sau împrumutat altei persoane pentru acces. Folosirea cardului de acces de către altă persoană în afara titularului atrage anularea acestuia de către clubul organizator.
De asemenea, posesorii abonamentelor îşi vor respecta locul şi rândul din sectorul de tribună inserate pe acestea la achiziţionare.
Rugăm respectuos spectatorii care vor fi prezenţi în sectoarele de tribune ale stadionului „CENTRAL” pentru vizionarea meciului să respecte locul, rândul şi sectorul din tribună inserat pe biletul de acces achiziţionat. Spectatorii care îşi părăsesc locurile în pauza meciului trebuie să păstreze documentele de acces pentru control şi să revină în incinta stadionului pe aceeaşi poartă de acces şi pe aceleaşi locuri inserate pe documentele respective.
Este interzis ocuparea de către spectatori a altui loc pe scaun în tribunele stadionului „CENTRAL” decât cel inserat pe documentul de acces achiziţionat.
Aducem la cunoştinţă spectatorilor că fumatul şi consumul de seminţe sunt interzise în incinta sectoarelor de tribună. Fumatul este permis doar în locurile special amenajate din jurul stadionului.

3. La meciul FC Viitorul – KAA Gent clubul nostru va asigura suporterilor, care nu au mijloc de transport personal, autocar tip cursă specială (tur - retur), cu itinerariul Palatul Copiilor (Constanţa) - Stadion Central Academia Hagi (Ovidiu). Autocarele vor pleca joi (4 august 2016), începând cu orele 19.30 de la Palatul Copiilor Constanţa (ultima cursă va fi la ora 20.15).
Returul transportului suporterilor va fi asigurat imediat după încheierea partidei.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii