Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:24 08 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Inconștiență în trafic. Mai mulți șoferi beți au fost depistați de polițiștii IPJ Constanța la volan

ro

03 Feb, 2019 09:47 2837 Marime text
Mai mulți șoferi sub influența băuturilor alcoolice au fost depistați în trafic de polițiștii IPJ Constanța. 

Potrivit IPJ Constanța, la data de 3 februarie a.c., ora 07.40, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat un bărbat, în vârstă de 49 de ani, care a condus un autoturism, pe DN 2A în localitatea Crucea, județul Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
Bărbatul în cauză a fost implicat într-un accident rutier soldat doar cu pagube materiale, fiind condus la spital în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei în sânge.
 
La data de 3 februarie a.c., ora 02.00, polițiștii din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar au identificat un bărbat, în vârstă de 33 de ani, care a condus un autoturism, pe DJ 395 în localitatea Chirnogeni, județul Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice și fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
Bărbatul în cauză a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei în sânge.
 
La data de 3 februarie a.c., ora 01.30, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Lumina au identificat un bărbat, în vârstă de 24 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Câmpului din localitatea Lumina, județul Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
Bărbatul în cauză a refuzat să fie condus la spital în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea prezenței unor substanțe cu efect psihoactiv în organism.
 
La data de 2 februarie a.c., ora 23.45, polițiștii din cadrul Poliției orașului Ovidiu au identificat un bărbat, în vârstă de 28 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Națională din Ovidiu, județul Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
Bărbatul în cauză a fost implicat într-un accident rutier soldat doar cu pagube materiale, refuzând să fie condus la spital în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei în sânge.
 
La data de 2 februarie a.c., ora 19.00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, în vârstă de 65 de ani, care a condus un autoturism, pe Șoseaua Mangaliei din Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
Bărbatul în cauză a fost implicat într-un accident rutier soldat doar cu pagube materiale, fiind condus la spital în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei în sânge.
 
În cauze, au fost întocmite dosare penale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii