Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:11 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Încarcerat pentru tâlhărie. A furat saci cu bani dintr-o mașină a poștei

ro

23 Sep, 2016 17:15 2886 Marime text
Polițiștii din Iaşi au depistat un bărbat, urmărit internațional, membru al unei grupări infracţionale organizate, condamnat la nouă ani de închisoare pentru tâlhărie calificată.
 
Ieri, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Iaşi au depistat, în municipiu, un bărbat, de 28 de ani,din comuna Mirosloveşti.
 
Pe numele acestuia, Tribunalul Neamţ a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii de nouă ani, pentru comiterea infracţiunilor de aderare la un grup infracţional organizat, lipsire de libertate în mod ilegal şi tâlhărie calificată.
 
Împreună cu alţi complici, organizaţi într-o grupare infracţională, având feţele acoperite cu cagule şi folosind pistoale, au blocat în trafic, pe DJ 15 A, în zona comunei Bîrgăoani din judeţul Neamţ, o autospecială aparţinând Poştei Române, la data de 16 mai 2013, în jurul orei 07.30. I-au imobilizat pe cei doi însoţitori ai transportului, închizându-i în interiorul maşinii şi au sustras doi saci cu bani. Prejudiciul creat a fost de 2.234.000 de lei.
 
Bărbatul a fost încarcerat în Penitenciarul Iaşi, în vederea executării pedepsei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii