Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:23 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

In statiunile Mamaia si Saturn Opt persoane, prinse in flagrant cu droguri

ro

27 Jul, 2014 14:57 2205 Marime text
Daca in noaptea de 25 spre 26 iulie, in Mamaia, au fost prinse sase persoane cu droguri asupra lor, in noaptea de 26 spre 27 iulie s-au organizat flagranturi in cazul a altor opt persoane, anunta poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate. Si acestea aveau asupra lor droguri de risc sau de mare risc, fiind prinse in staţiunile Mamaia şi Saturn. La fel ca si in cazul celor sase, pe numele acestora au fost întocmite dosare penale.

Acestia detineau fără drept de droguri de risc şi de mare risc, în vederea consumului propriu.

În staţiunea Saturn, poliţiştii au depistat un bărbat, de 22 de ani, din Bacău, care avea asupra sa 2 comprimate ecstasy, iar în autoturismul său a fost găsită o punga de plastic cu praf alb, ce urmează să fie supusă analizelor de specialitate.

În aceeaşi staţiune, un alt bărbat, de 30 de ani a fost depistat de poliţişti având asupra sa o ţigară artizanală de tip joint.

De asemenea, în staţiunea Mamaia, poliţiştii au depistat un bărbat, de 28 de ani, din Bucureşti şi o femeie de 35 de ani, din Israel, care aveau asupra lor o ţigară de tip joint şi 4 g. de cannabis.

Doi bărbaţi, de 32 şi 20 de ani, din Popeşti Leordeni, judeţul Ilfov au fost depistaţi, în staţiunea Mamaia, având asupra lor o ţigară confecţionată artizanal şi un pliculeţ cu aproximativ 1 g de cannabis.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii