Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:03 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În România, un copil de 6 ani a fost scos la vânzare prin "Mica Publicitate"!!!

ro

30 Sep, 2015 16:16 1313 Marime text
 
Se întâmplă în România! O mamă cu trei copii, din satul Dumeni (județul Botoșani), s-a hotărât să trăiască în concubinaj cu un bărbat. Probabil că este atât de îndrăgostită încât nu mai judecă tocmai corect. De ce spunem asta? Pentru că această mamă a decis să-şi scoată copilul la vânzare la rubrica „Mica Publicitate” dintr-un ziar local. Micuţul este un minor de numai şase ani.
Potrivit mamei acestuia, copilul nu era dorit de bărbatul cu care locuiește, care i-a explicat clar că, până nu scapă de copil, nu se poate întoarce acasă.
„Ajutați-mă să găsesc o familie care să vrea să aibă grijă de Cristian. Mă doare sufletul și nu vreau să-l dau, dar din cauza scandalului sunt nevoită să dorm pe la rude [...] Mă primește în casa lui doar dacă scap cel copilul cel mare”, a povestit femeia jurnaliștilor de la MonitorulBT.ro.
Băieţelul mai are doi frați și nu vrea să se despartă de ei. Pe fir au intrat şi autorităţile locale. Stând strâmb şi judecând drept nu putem să nu ne întrebăm de ce nu se desparte femeia de acel bărbat pentru a-şi creşte liniştită copiii? Cum poate o mamă să-şi vândă copilul pentru un bărbat? Greu de spus...


sursa foto: ele.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii