Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:18 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imnul staţiunii Mamaia 2014, „A lu’ Mamaia", interpretat de Delia şi Speak, a fost lansat

ro

02 May, 2014 12:10 2225 Marime text
Imnul staţiunii Mamaia 2014, intitulat "A lu’ Mamaia", interpretat de Delia şi Speak, a fost lansat, în noaptea de joi spre vineri, într-un club din staţiune, la eveniment fiind prezent şi primarul Radu Mazăre, care a spus că Mamaia nu este a sa, nici măcar a Constanţei, ci a românilor.

Evenimentul de lansarea a noului imn al staţiunii Mamaia a avut loc după miezul nopţii într-un club din centrul staţiunii, care a fost plin de tineri dornici de distracţie.

Înainte de prezentarea cântecului, cei prezenţi au putut urmări un spectacol de modă şi muzică, din care nu au lipsit prezentări de modă, semnate printre altele de Cătălin Botezatu. La acest moment a fost prezentă şi Anja J, prezentatoare a postului internaţional FashionTV, care a interpretat o melodie, ea fiind invitata specială a serii.

Momentul mult aşteptat - lansarea noului imn al staţiunii Mamaia - a fost prezentat de primarul Radu Mazăre, care a urcat pe scenă şi a spus că Mamaia nu este a sa, nici a Constanţei, ci a tututor românilor.

“Eu sunt a lu’ Mamaia. Iar Mamaia nu este a mea, nu este nici măcar a Constanţei, Mamaia este a României, adică a noastră, a tututor, iar lucrul acesta o să vi-l explice cel mai bine cei care vor cânta imnul staţiunii Mamaia 2014”, a spus Mazăre.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii