Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:49 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imagini cu pregătirile pentru Liberty Parade 2015 (galerie foto+video)

ro

21 Jul, 2015 12:51 3367 Marime text
Liberty Parade, unul dintre cele mai aşteptate evenimente muzicale ale verii, va avea loc pe 25 iulie, pe plaja dintre Venus şi Saturn, şi va provoca spectatorii şi DJ-ii să treacă la un nou nivel al performanţelor în muzica electronică.
Ca şi în anii precedenţi, parada Liberty Parade începe la ora 16.00, cu patru camioane care trec prin centrul staţiunilor, începând de la Olimp, într-o caravana a energiei, a costumelor pline de culoare şi a oamenilor lipsiţi de griji şi de complexe.
Peste 70.000 de tineri sunt aşteptaţi să participe la ceea ce înseamnă o manifestare a spiritului liber, într-un maraton de peste 12 ore de muzică dance, fiecare dintre ei dovedind, ca şi în anii trecuţi, că se pot transforma (coafuri, make-up, costume) în cei mai spectaculoşi iubitori de muzică dance. Intrarea este liberă, însă este permis accesul doar tinerilor peste 18 ani.
Cei de la Claboo Media au reuşit să ajungă între Saturn și Venus pentru a fotografia pregătirile pentru Liberty Parade 2015.
Ei au prezentat, în exclusivitate, fotografii de la "locul de joacă" care în weekend va "exploda" de muzică, distracție şi multă lume.
Vă prezentăm şi noi imaginile cu pregătirile pentru paradă plus un filmuleţ video cu traseul paradei. 



sursa foto: Claboo Media
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii