Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:09 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ilie Bertea, fostul şef al Poliţiei Timişoara, a murit în timp ce dansa la Ziua Femeii

ro

09 Mar, 2014 08:03 3652 Marime text
ilie bertea ppdd timisConsilierul judeţean PP-DD Ilie Bertea a murit, sâmbătă seara, în timp ce se afla la o petrecere a partidului de 8 Martie. La serbare a participat şi preşedintele PP-DD la nivel naţional, Simona Man, scrie TIONLINE.RO.
Potrivit colegilor săi, Ilie Bertea s-a simţit extrem de bine de-a lungul întregii seri, a fost „sufletul petrecerii”, însă la un moment dat, chiar în timp ce dansa, s-a prăbuşit fulgerător. Ceilalţi participanţi la serbare au sunat imediat la 112, iar la faţa locului a ajuns un echipaj de salvare care a încercat să îl resusciteze. Din păcate, medicii de pe ambulanţă nu au mai putut face nimic.
Deocamdată, apropiaţii acestuia nu ştiu ce a provocat moartea colegului lor, însă cel mai probabil se pare că acesta a suferit un stop cardiac.
„Am pierdut în această seară un prieten foarte bun, vom fi alături de familia lui în aceste momente grele”, a declarat preşedintele PP-DD Timiş, Adrian Diaconu.
Ilie Bertea a anunţat de curând că doreşte să facă parte din Parlamentul European şi se pregătea să candideze la alegeri.
El a fost preşedintele PP-DD Timişoara şi consilier judeţean. Anterior carierei de politician, Ilie Bertea a fost locţiitor al comandantului Poliţiei Municipiului Timişoara şi comandant al aceleiaşi instituţii, între anii 1990 – 1997.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii