Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:50 14 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IGPR. 44 de persoane arestate la domiciliu şi alte 140 plasate sub control judiciar

ro

28 May, 2018 10:03 367 Marime text
În ultima săptămână, la nivel naţional, a fost dispusă măsura arestului la domiciliu față de 44 de persoane, cea a controlului judiciar față de 140 de persoane, iar alte 2 persoane au fost plasate sub control judiciar pe cauțiune, potrivit Inspectoratului General al Poliţiei Române.
            
Polițiștii verifică persoanele față de care s-au dispus astfel de măsuri preventive cu privire la modul în care își respectă obligațiile.
            
În perioada 18 – 24 mai a.c., la nivel naţional, au fost dispuse noi măsuri preventive de supraveghere judiciară faţă de 186 persoane. Măsurile preventive care stabilesc supravegherea judiciară presupun obligaţii în sarcina persoanelor faţă de care au fost dispuse.
 
Astfel, poliţiştii desfăşoară activităţi specifice faţă de 44 de persoane pe numele cărora a fost dispusă măsura arestului la domiciliu, față de 140 de persoane aflate sub control judiciar și față de 2 persoane aflate sub control judiciar pe cauțiune.  
 
Poliţia Română verifică, periodic, modul în care persoanele puse sub supraveghere judiciară îşi respectă obligaţiile, iar în cazul încălcării acestora, sesizează instanţa competentă.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii