Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:51 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Huiduieli la Congresul PSD la un film cu preşedintele, premierul şi liderii PDL

ro

16 Oct, 2010 17:13 1612 Marime text

Delegaţii la Congresul extraordinar al PSD au huiduit, sâmbătă, în timpul unui filmuleţ care arăta mai multe promisiuni făcute de preşedintele Traian Băsescu sau de premierul Emil Boc.

Filmul i-a mai arătat pe foşti sau actuali miniştri ai PDL care promiteau construcţii de autostrăzi sau un sistem de sănătate performant, unul dintre cei huiduiţi fiind fostul ministru al Transporturilor Radu Berceanu.

În timp ce vizionau filmul mai mulţi membri ai PSD au strigat din sală 'criminailor', în timp ce, pe ecran, premierul Boc cosea.

'Ministerul Sănătăţii a devenit ministerul morţii, din cauza subfinanţării. (...) Cei mai dispreţuiţi de coasa lui Boc este satul românesc, sunt ţăranii. Miniştrii lui Boc au tăiat orice venit, orice subvenţie de la guvernele anterioare, pentru aceşti oameni şi i-au lăsat în voia sorţii. Iar când soarta loveşte cu grindină sau cu furia apelor, Elena Udrea împarte, prin geamul limuzinei, ciocolată şi le trimite sinistraţilor pantofi cu toc', a spus pe fundal comentatorul filmului, care a promis însă că situaţia se va schimba dacă PSD va reveni la putere.

Victor Ponta a spus, după filmuleţ, că PSD este dator să acorde Românei poate o ultimă şansă. 'Veniţi lângă noi în ziua în care în Parlament se va adopta moţiunea de cenzură', a spus liderul PSD în aplauzele sălii.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Andrei 16 Oct, 2010 18:33 Dna Udrea a incercat sa faca o fapta buna.