Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:13 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Hotel cu tematică în Mamaia. Angajații vor fi costumați în pirați

ro

09 Mar, 2016 06:22 4138 Marime text
Hotelul Bicaz din Mamaia va reintra din acest an în circuitul turistic. El va fi rebranduit şi reclasificat de la două, la trei stele, potrtvit adevarul.ro.
 
Noua unitate hotelieră se va numi „Pirates Resort Bicaz“ şi va avea 158 de camere şi 8 apartamente, cu o capacitate de 300 de locuri. Hotelul Bicaz a fost cumpărat la începutul acestui an de doi investitori din Galaţi, Dan şi Cătălin Alexandrescu cu aproximativ cinci milioane de euro de la BCR. Cei doi au deţinut până anul trecut compania de condimente alimentare Alex&Comp, din care au vândut o parte din acţiuni.
 
Vacanţă cu piraţi
 
Potrivit prezentării oficiale a hotelului, acesta va avea tematica de vacanţă inspirată din seria „Piraţii din Caraibe“. Restaurantul, barul şi chiar locul de joacă pentru copii au tematica legată de povestea piraţilor. Cei care promovează staţiunea mamaia spun că tematica hotelului este una foarte bună.
 
Din prezentarea pentru sezonul din acestă vară şi ofertele sunt personalizate. „Totul va avea ca temă piraţii. Personalul va avea şi el costume inspirate din această temă“, a explicat Cătălin Alexandrescu, general manager al grupului Noy Business, compania care din care face parte hotelul. Pentru acest an, hotelul nu are servicii all inclusive anunţate în pachetele pe acre le vinde, însă Alexandrescu a precizat că acest lucru va fi luat în calcul pentru viitor. Hotelul Bicaz a fost construit după anii `70, în zona de nord a staţiunii Mamaia, unde se găsesc, printre altele, şi hotelurile Vega, Siret, Dorna sau Junona. Această zonă a fost dezvoltată de comunişti după 1970 cu scopul de a crea locuri de cazare noi, destinate în general turiştior străini.
sursa text:adevarul.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • icsulescu 09 Mar, 2016 10:33 deci, incepem sa (re)descoperim anii '70 : asa ceva se facea la Sura Dacilor (erau costumati in daci) si Coliba Haiducilor (in haiduci, te intampinau chiar cu focuri de pistoale...) din Poiana Brasov...concluzia - nimic nou sub soare - tot pe vremea lui Ceausescu se facea turism de calitate!