Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:21 24 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Hotelul Bicaz din Mamaia va fi modernizat. Ce se va face (document)

ro

31 Mar, 2017 00:00 3477 Marime text
SC Noy Business Tranzactions SRL şi-a anunţat intenţia de recompartimentare a hotelului Bicaz, motiv pentru care a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa memoriul de prezentare a proiectului „Recompartimentare hotel Bicaz“.
 
Proprietarul, SC Noy Business Tranzactions SRL, prin administrator Cătălin Alexandrescu, solicită autorizarea proiectului, în baza Certificatului de urbanism nr. 3085 din 21.10.2016, emis de Primăria Municipiului Constanţa pentru recompartimentare hotel Bicaz, în vederea măririi capacităţii de cazare.
 
„Deocamdată, suntem în perioada de avizare. Sperăm că vom reuşi până la vară să terminăm lucrările“, a declarat, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, Emil Robert Pavel, reprezentantul SC Noy Business Tranzactions SRL.
 
Complexul Bicaz din staţiunea Mamaia se află în proprietatea SC Noy Business Tranzactions SRL şi este compus din hotel şi restaurant, împreună cu funcţiunile anexe. Pe suprafaţa de 4.701 mp a terenului se propune recompartimentarea hotelului, respectiv construirea, în ambele aripi ale imobilului, la etajele 1 şi 2, a câte o cameră şi a unui grup sanitar cu duş cu structura pereţilor din ghips-carton. De asemenea, la etajul al treilea, atât în aripa A, cât şi în aripa B a hotelului, va exista câte un apartament cu două camere şi un grup sanitar cu duş. Golurile de geamuri pe faţadă se vor păstra, iar pereţii de compartimentare ai noilor încăperi obţinute vor fi din ghips-carton. Construcţia îşi păstrează Procentul de Ocupare a Terenului (POT), respectiv aria construită la sol, şi Coeficientul de Utilizare a Terenului (CUT).
 
Structura construcţiilor propuse este din ghips-carton. Finisajul pereţilor la băi va fi faianţa la pereţi şi gresie la pardoseală. Compartimentarea propusa se va face doar la interior, fără să fie afectată în vreun fel anvelopanta existentă. Hotelul are o structură din beton armat şi zidărie de cărămidă, structură ce nu va fi afectată de noile compartimentări.
 
Pereţii noilor camere şi apartamente vor fi din ghips-carton cu uşi din lemn sau metal sau PVC, în rest, structura hotelului se păstrează. De asemenea, se va asigura numărul minim de locuri de parcare, conform anexei nr. 1 aferente normelor metodologice de clasificare a hotelurilor, de 20% din numărul de camere, respectiv 35 de locuri de parcare. Accesurile pietonale existente în hotel se vor păstra. În plus, se va construi un acces din restaurant înspre curtea din vest.

Despre Noy Business Tranzactions SRL

Deţinută de Dan Alexandrescu şi Cătălin Alexandrescu, firma a fost înmatriculată în anul 1994 şi are sediul social în satul Vânători, judeţul Galaţi. Capitalul social subscris, de 2.036.280 de lei, integral vărsat, este compus din 203.628 de părţi sociale. Fiecare asociat deţine 50% din capitalul social. Noy Business Tranzactions SRL se ocupă de fabricarea condimentelor şi a ingredientelor.

Citeşte şi: 

Piscină nouă în Mamaia în Complexul Hotel-Restaurant Bicaz

Complexul hotel-restaurant Bicaz va avea piscină
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii