Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:45 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horia Tecău, încurajat din tribune de Gheorghe Hagi România încearcă să învingă Slovacia în Cupa Davis (galerie foto+video)

ro

18 Jul, 2015 16:06 3012 Marime text
 
La arenele Idu din Mamaia a început partida de dublu dintre perechile Horia Tecău/Florin Mergea și Andrej Martin/Igor Zelenay, contând pentru calificarea la barajul pentru Grupa Mondială a Davis Cup By BNP Paris. Slovacii au câştigat primul set.

La meci sunt prezenţi şi Gică Hagi, împreună cu fiul Ianis, dar şi mai mulţi membri ai galeriei Farului, care, în pauze, pe lângă că îi încurajează pe Horia şi Florin, strigă şi "Farul!".

În tribune se află şi Simona Halep cu tatăl său, Stere halep, Ion Ţiriac, fiul acestuia, Ion Ion Ţiriac, Bogdan Stelea, Elena Frîncu şi primarul interimar Decebal Făgădău.

România se află la egalitate cu Slovacia, 1-1, în întâlnirea de Cupa Davis care are loc pe terenurile Clubului IDU din Mamaia, după primele două meciuri de simplu disputate vineri, a doua partidă fiind pierdută de Adrian Ungur (199 ATP) în fața slovacului Martin Klizan (38 ATP) în trei seturi, 6-4, 6-2, 6-0, după o oră și 33 de minute de joc.

În primul meci al întâlnirii, Marius Copil s-a impus în patru seturi, 7-6 (5), 6-7 (6), 6-4, 7-6 (10), în fața lui Norbert Gombos.

Sâmbătă va avea loc partida de dublu dintre perechile Horia Tecău/Florin Mergea și Andrej Martin/Igor Zelenay, în timp ce duminică se vor disputa ultimele două jocuri de simplu, Marius Copil — Martin Klizan și Adrian Ungur — Norbert Gombos.

Câștigătoarea întâlnirii dintre România și Slovacia va disputa barajul pentru Grupa Mondială a Cupei Davis, în timp ce învinsa va evolua în primul tur al Grupei 1 din Zona Euro/Africană.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii