Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:39 14 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Hagi, atac violent la Răzvan Lucescu! Nu pot să mai tac, trebuie să plece!

ro

13 Oct, 2010 01:46 2183 Marime text

1286907280hagi_52147200.jpgLui Răzvan Lucescu îi va fi tot mai greu pe banca tehnică a naţionalei, după ce în ultimul timp este atacat din toate părţile.

Fostul selecţioner al României, Gică Hagi, l-a atacat dur pe Răzvan Lucescu după ce selecţionerul a spus că poporul român este „labil psihic"

„Îmi pare rău că văd acest curent negativ. Nu înţeleg de ce avem impresia că românul nu este bun la sport. Mă uit în spate şi avem oameni cu care ne mândrim. Pe mine m-a decepţionat interviul lui Răzvan Lucescu. Românul nu e labil psihic, e inventiv, isteţ. Are nevoie doar de disciplină. Aşa cred eu. M-am simţit jignit! Să spui că nu am făcut nicio mare performanţă e o mare greseală! Nu eşti la echipa de club să zici astfel de lucruri. Nu cred că există om care să nu îşi dorească ca România să câştige! Cum să spui că eşti singur contra tuturor? Dacă spui mereu că nu ai cu cine, trebuie să pleci. De ce stai? Cât să mai taci? Tot aud că n-avem performanţe! Cum adică? Am stat 20 de ani la naţională şi am mers la Mondiale, la Europene. Am fost prima ţară din estul Europei care a luat Champions League! Ştergem tot?", a declarat Gic[ Hagi la GSPTV

Echipa naţională a României a pierdut meciul cu Franţa din preliminariile pentru Euro 2012, şi ocupă locul 5 în Grupa D a calificarilor, cu şanse tot mai mici de calificare la turneul final.

Sursa: Cotidianul.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii